Shumat e pagesave që kanë bërë të dyshuarit për rekrutues të xhihadistëve janë të vogla,ndërsa burimi i financimeve të radikalizmit dhe udhëtimit të shqiptarëve drejt Sirisë mbetet i paqartë.