Do të propozoja një akt kurajoje: bëjeni të dalë në kanale gratis për të gjithë. Do të ishte një shuplakë për kë ka kërkuar të bllokojë filmin, kushdo qoftë. Por kam frikë që logjika tregtare e studios dhe nervozizmi i investitorëve të tyre do të rezultojnë më të fortë, se sa dëshira për të mbrojtur amendamentin e parë