Moska po përballet me krizën më të madhe ekonomike që prej vitit 1998. Me besimin e rrënuar tek sipërmarrësit, zhvlerësimin e rublës dhe goditjet e rënda prej saksioneve perëndimore pas krizës në Ukrainë, Kremlini po përpiqet që të rikthejë me çdo kusht normalitetin