Kur cunami goditi në Banda Aceh në Indonezi dhjetë vjet më parë, familja Basyariah ngeci në katin e parë të shtëpisë. Uji u vinte tek qafa dhe po ngrihej me shpejtësi. Por ata arritën të shpëtojnë për mrekulli, kur një anije ngeci në çatinë e tyre